+358 10 326 3300

Seuraavan sukupolven hitsausautomaatiota

Innovatiivisia palveluita tuotannon
tehostamiseen ja kehittämiseen.

Hitsausautomaatiolla nostetta kilpailukyvylle

Hitsausautomaatio tuo yritykselle uutta, ennen näkemätöntä kilpailuetua tarjoamalla muun muassa tehokkaamman tuotantotahdin, laajempaa asiantuntijuutta työntekijöille sekä monipuolisemmat ja kestävämmät keinot kappaleenkäsittelyyn. Automaatioasteen lisäyksestä riippuen tuotannon kustannustehokkuus ja tuotantotahti voivat parantua jopa viisinkertaisesti, sillä tuotantoa voidaan myös ajaa vaikka läpi yön ilman valvontaa. Näin asiakkaille voidaan tarjota ratkaisuja entistäkin parempaan hintaan ilman kompromisseja yrityksen katteesta ja voitosta.

Robotti
hitsaus

Yksiakselinen solu

Erinomainen ratkaisu erityisesti suurten, raskaan pään kappaleiden hitsaamiseen ja käsittelemiseen. Kappaleen koolle ei ole rajoituksia.

Kaksiakselinen solu

Erinomainen ratkaisu pienen ja keskiraskaan pään tuotteiden ja kappaleiden hitsaamiseen ja käsittelemiseen.

Kappaleenkäsittely-
laitteet

JCP

JCK

JCL

Jucatin kappaleenkäsittelylaitteet on kehitetty erityisesti tuotannon nousujohteinen kustannustehokkuus keskiössä. Innovatiivisten kappaleenkäsittelylaitteidemme avulla työstettävä kappale saadaan hitsattaessa tai kokoonpantaessa nopeasti ja turvallisesti optimaaliseen työstöasentoon, mikä parantaa lopputuloksen laatua ja näin nostaa yrityksen kykyä vastata kilpailuun.

Kaikki referenssit

Prima Power

Milanon pörssiin listatun Prima Industrie S.p.A:n työstökonedivisioona Prima Power valmistaa levyntyöstökoneita ja -järjestelmiä. Yritys on erikoistunut räätälöityihin ja pitkälle kehitettyihin palveluihin sekä tuotantosolujen automatisointiin ohutlevyteollisuudessa. Seinäjoella sijaitsevalla Prima Powerilla on Suomen lisäksi tuotantoa Italiassa, Yhdysvalloissa sekä…

Lue lisää
Kaikki uutiset;

Laserhitsaussolun valtakausi alkaa – jopa 20 kertaa nopeampi kuin edeltävät hitsausteknologiat

Lue lisää

Ostajan opas: Robottiasemat

Oppaassa kerromme

  • Millä tavoin robottihitsaus tehostaa tuotantoa
  • Millä tavoin robottien hyödyntäminen tuotannossa voidaan aloittaa
  • Miten robotiikkaa voi kehittää eteenpäin