+358 10 326 3300

Mobilisoidut kappaleen-
käsittelylaitteet

Perinteisesti kappaleenkäsittelylaitteet on kiinnitetty paikoilleen ja kappaleet siirretään nosturin avulla laitteelta seuraavalle vaihe kerrallaan. Kun laitteet on suunniteltu siten, että kappale kiinnitetään vain kerran, sekä pysyy optimaalisessa työskentelyasennossa koko tuotantolinjan säästetään aikaa ja rahaa samalla lisäten turvallisuutta.

Innovatiivisten mobilisoitujen kappaleenkäsittelylaitteidemme avulla työstettävä kappale saadaan hitsattaessa tai kokoonpantaessa nopeasti ja turvallisesti optimaaliseen työstöasentoon, mikä parantaa työergonomiaa, lisää työn turvallisuutta ja kasvattaa tuotannon tehokkuutta jopa moninkertaisesti. Näiden lopputulemana on parantunut kyky vastata alan haasteisiin ja kilpailuun.

Mobilisoidulla kappaleenkäsittelylaitteella vähennät tuotannon riippuvuutta nosturikapasiteetista

Huomattavasti vähemmän irrotuksia ja kiinnityksiä

Jos tuotantoketju sisältää 15 vaihetta, joissa tarvitaan kappaleenkäsittelylaitetta, kuluu aikaa pelkästään tuotteiden irrottamiseen, siirtämiseen ja kiinnittämiseen nopeasti jopa kolme tuntia. Puhumattakaan siitä, että nosturia joutuu usein odottamaan. Yksi mobilisoitu kappaleenkäsittelylaite voi ajaa tuotteen koko ketjun läpi ilman, että sitä täytyy irrottaa missään vaiheessa työstämistä. Nosturiakin tarvitaan ainoastaan kerran ketjun alussa ja lopussa.

Kappaletta voidaan työstää siirtämisen aikana

Työstettävän kappaleen siirtäminen perinteiseltä kappaleenkäsittelylaitteelta toiselle pysäyttää tuotantotyön ja pakottaa niin ihmiset kuin seuraavat työvaiheet odottamaan siirron valmistumista. Mobilisoidussa kappaleenkäsittelylaitteessa tuotetta on mahdollista pyörittää, nostaa tai laskea myös siirron aikana, sillä se on jatkuvasti kiinni laitteessa.

Yksi mobilisoitu kappaleenkäsittelylaite voi korvata useamman perinteisen

Yksi valmistuslinjasto saattaa sisältää kymmeniä vaiheita, joissa tarvitaan kappaleenkäsittelylaitetta. Näin myös maahan kiinnitettäviä, perinteisiä kappaleenkäsittelylaitteita tarvitaan kymmeniä. Mobilisoitu kappaleenkäsittelylaite taas kulkee koko tuotantoketjun läpi ilman väli-irrotuksia. Se voikin korvata jopa kaikki linjan kappaleenkäsittelylaitteet. Samalla minimoidaan tarve nosturille, sillä siirtojen määrä vähenee merkittävästi. Tuottavan työn osuus kasvaa apuvaiheiden jäädessä ketjusta pois.

Saatavilla laajalti eri kapasiteetin tuotteille

Mobilisoiduilla kappaleenkäsittelylaitteilla voidaan käsitellä monipuolisesti eri kapasiteetin tuotteita aina sadoista kiloista tuhansiin. Mobilisoitua kappaleenkäsittelylaitetta ohjataan ohjauspaneelilla, ja se on akkukäyttöinen. Laite soveltuu normaaleihin tehdasolosuhteisiin. Laitteen käsittely ei vaadi erikoisosaamista, mutta luonnollisesti kaikkiin toimituksiimme kuuluu myös asiantuntijamme tarjoama käyttökoulutus. 

Perinteisen kappaleenkäsittelylaitteen hyödyt, liikkuvana

  • Sylintereiden mittasauvat tai laseranturit varmistavat, että kappaleiden molemmat päät liikkuvat samanaikaisesti.
  • Proportionaaliventtiilien avulla kiihdytykset ja nostot ovat hallittuja eikä kappale pääse heilahtelemaan.
  • Mahdollisuus tallentaa törmäysrajat eri korkeuksille, jotta kappale ja laite voivat liikkua vapaasti ilman riskiä osumisesta.
  • Ohjelmoitava työkierto ja tallennettavat työvaiheet nopeuttavat työvaiheiden valmistumista ja parantavat tasalaatuisuutta.
  • Kappaleenkäsittelylaite kääntää kappaleen aina automaattisesti oikeaan kulmaan.

Kysy myös erikoisratkaisuista

Vakiolaitteidemme lisäksi valmistamme yrityksille mielellämme myös yksilöllisten tarpeiden mukaan kehitettyjä ratkaisuja. Edistyksellisen ja tehokkaan suunnittelu- ja tuotantoprosessimme ansiosta pystymme tuomaan asiakkaidemme tuotantoon kaikki korkealuokkaisen teknologian hyödyt, minkä vuoksi annamme tuotteillemme myös tuottavuustakuun. Kerro meille, miten voisimme teitä auttaa, ja löydämme yhdessä optimaalisen ratkaisun tuotantonne tarpeisiin!

Tutustu myös näihin sisältöihin

Vuokraajan opas:
Pyörityslaitteet

Mitä sinun tulee tietää kappaleenkäsittelylaitteemme vuokraamisesta?

Vuokrauspalvelumme avulla testaat helposti, millaista hyötyä kappaleenkäsittelylaite toisi tuotantoosi. Oppaassa kerromme tarkemmin, millainen yritys kappaleenkäsittelylaitteesta eniten hyötyy ja mitkä ovat kappaleenkäsittelylaitteen 5 ylivoimaista etua. Esittelemme myös vuokrattavat kappaleenkäsittelylaitteemme sekä laitteen vuokraamisen avaimet käteen -periaatteella.

Ota yhteyttä

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.