+358 10 326 3300

Hitsausjigit ja -kiinnittimet

Laadukkaat kokoonpano- ja hitsausjigit pitävät tuotteesi käsiteltävät osat paikoillaan koko hitsauksen ajan. Me Jucatilla suunnittelemme ja toteutamme ammattitaidolla yksilölliset ja kestävät hitsaus- ja kokoonpanojigit, joiden avulla nopeutamme valmistuslinjan tuotantoaikoja ja varmistamme, että työn jälki on aina tasalaatuista.

Laadukas lopputulos hitsausjigien avulla

Tehokkaampi tuotanto

Osien kohdistaminen käsityönä vaatii paljon mittaamista ja tarkistamista, jotta kaikki kappaleet ovat varmasti oikeilla paikoillaan, tasavälisesti ja suorassa. Hitsausjigeissä ja kokoonpanojigeissä osat paikoittuvat nopeasti ja helposti, minkä ansiosta myös tuotantotahti tehostuu merkittävästi.

Tarkempi lopputulos

Hitsausjigit ja kokoonpanojigit parantavat hitsausasentoa ja pitävät käsiteltävät kappaleet oikeassa asennossa ja paikassa koko työvaiheen ajan. Lopputuloksena on paitsi nopeampi läpimenoaika myös tasaisempi, tarkempi laatu sekä vähemmän virheitä.

Ketterämpää työskentelyä

Jigien avulla hitsattavat osat saadaan pysymään paikoillaan oikeaan asentoon ja kulmaan, joten laatuun ja työasentoon vaikuttavia kompromisseja ei tarvitse tehdä. Työt sujuvat mutkattomasti ja suoraviivaisesti eteenpäin, kun ylimääräisiä tarkastuksia ja korjauksia ei tarvitse tehdä.

Yksilöllisesti tuotetut hitsausjigit ja hitsauskiinnittimet

 

Jokainen kokoonpanojigi, hitsausjigi ja hitsauskiinnitin räätälöidään aina täysin asiakkaan tarpeen mukaisesti. Saat meiltä jigit ja kiinnittimet niin mittaville raskaan pään tuotteille kuin huolellista tarkkuutta vaativille pienille kappaleille. Huomaathan, että jigien ja kiinnittimien käyttöönotto vaatii osien riittävän mittatarkkuuden.

Ota yhteyttä

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.