+358 10 326 3300

Yritys

Jucat Oy – Innovatiivinen tuotantoprosessien tehostaja ja automatisoija

 

Jucat Oy on suomalainen vuonna 2001 perustettu, hitsaavan ja valmistavan teollisuuden yritysten kumppani. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia tuotannon tehostamisen, automatisoinnin ja robotisoinnin ratkaisuja, jotka takaavat liiketoiminnan kilpailukyvyn ja tarjoavat erinomaisen alustan myös tuotannon jatkokehitykselle. Edistyksellisen, optimoidun suunnittelu- ja tuotantoprosessimme ansiosta voimme myös taata, että ratkaisumme saavuttavat aina projektin alkumetreillä määritellyt tuottavuustavoitteet.

Ratkaisukeskeinen ja asiakaslähtöinen ote tuotannon kehittämiseen

Toimimme aina hyvin lähellä asiakasta, minkä ansiosta pystymme pureutumaan kunnolla tarpeiden ytimeen niin lähtötilanteessa kuin jatkokehityksessäkin. Rakennamme kokonaisvaltaisia ratkaisuja, jotka tehostavat tuotantoa ja tuovat asiakkaalle aitoa lisäarvoa. Olemme asiakkaidemme tukena myös ratkaisumme käyttöönoton jälkeen, jotta voimme auttaa asiakastamme saamaan ratkaisustamme parhaan mahdollisen hyödyn irti.

Kansainvälinen hitsaavan ja valmistavan teollisuuden yhteistyökumppani

Teknologisesti edistykselliset ja modernit tilamme sijaitsevat Seinäjoella, Etelä-Pohjanmaalla, josta palvelemme teollisuusyrityksiä Suomessa ja muualla Euroopassa. Tehtävämme on tarjota hitsaavan ja valmistavan teollisuuden yrityksille parempaa kilpailukykyä parantamalla asiakkaidemme tuotannon tuottavuutta, laatua, ergonomiaa ja työturvallisuutta. Vastaamme asiakkaidemme kaikkiin kehitystarpeisiin koko investoinnin elinkaaren ajan, ja avainkumppaniverkostomme avulla pystymme tarjoamaan asiantuntevan huolto- ja tukipalvelun myös Suomen ulkopuolella.

Visiomme

 • Haluamme olla toimialallamme halutuin yhteistyökumppani.
 • Toimimme alallamme kehityksen kärjessä
 • Palvelutarjontamme on alan kattavin.
 • Olemme yritys, joka tuottaa valmistavan teollisuuden yrityksille suurimman lisäarvon.

 

Laaja palvelutarjonta

 • Konseptisuunnitelmat ja valmistuslinjat
 • Robottisolut ja -asemat tuotannon eri vaiheisiin
 • Kappaleenkäsittelylaitteet
 • Hitsausjigit ja kokoonpanojigit
 • Robottien ohjelmointi ja käyttökoulutus
 • Joustava huolto ja laitetuki
 • Tuotannon jatkokehityksen ratkaisut

 

Varmistamme, että projektimme valmistuu aikataulun mukaisesti ja että ne vastaavat asiakkaan tarpeita, tavoitteita ja laatuvaatimuksia. Kokemuksen ja ammattitaitomme ansiosta pystymme tuomaan kaikki teknologian hyödyt heidän tuotantonsa tehostamiseksi. Luotettava ja kattava yhteistyö- ja alihankintaverkosto täydentää palveluntarjontaamme entisestään. Koulutamme henkilöstöämme ja kehitämme omia prosessejamme jatkuvasti, jotta voimme tarjota yhä laadukkaampaa ja tuottavampaa lisäarvoa asiakkaallemme nyt ja tulevaisuudessa.

Tuotannon tehostamista arvojemme pohjalta

Liiketoimintamme pohjautuu vahvoille arvoillemme, jotka näkyvät arjen jokapäiväisessä työskentelyssä. Sidosryhmillemme arvot näkyvät ennen kaikkea kannattavana ja kestävänä toimintana, jatkuvasti eteenpäin menemisenä, panostuksina henkilökunnan osaamiseen sekä pitkäaikaisina, luottamukseen perustuvina asiakas- ja kumppanuussuhteina.

Kannattavasti kasvava talous

Kasvamme voimakkaasti, kannattavasti ja kestävästi. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja huolehdimme, että asiakkaillamme on kumppani, jonka liiketoiminta on kestävällä pohjalla.

Pitkäaikaista lisäarvoa asiakkaille

Asiakassuhteemme perustuvat pitkäaikaiseen luottamukseen. Olemme aidosti kiinnostuneita olemaan asiakkaidemme kehityksessä mukana ja varmistamaan tuotannon kestävän kasvun.

Suunnitelmallinen laatu ja tuottava prosessi

Korkea laatu ja tuottava prosessi ovat ensisijaisen tärkeitä kilpailukyvylle. Huolellisen konseptisuunnittelun avulla varmistamme laadun sekä sen, että prosessit keskustelevat keskenään.

Motivoitunut henkilökunta

Kasvumme takana on asiantunteva ja motivoitunut henkilökuntamme, jotka työskentelevät tuotannon innovaatioiden ja alan uusimpien teknologisten ratkaisujen parissa.

Pitkäaikaiset yhteistyökumppanit

Pidämme strategiset yhteistyökumppanimme toimintamme ytimessä. Suhteet avainkumppaniemme kanssa syvenevät vuosi vuodelta, sillä teemme aktiivisesti töitä suhteiden eteen.

Jatkuvasti kehittyvä teknologia

Tartumme rohkeasti teknologisiin haasteisiin. Otamme jatkuvasti käyttöömme uusia innovaatioita, jotta voimme tarjota asiakkaillemme kärkiluokan teknologisia ratkaisuja.