+358 10 326 3300

Valtra

Automatisoitu valmistuslinja

VALTRA on Pohjoismaiden johtava maataloustraktoreiden valmistaja ja palveluiden tarjoaja. Yhtiö kehittää, markkinoi ja tuottaa korkealaatuisia Valtra-traktoreita ja huoltopalveluja sekä muita yhtiön asiakkaille arvoa tuovia ratkaisuja yhteistyössä kumppaneiden kanssa.

Valtra

Asiakkaan haaste

Valtra kotiutti alihankinnassa olleen kokoonpantavan komponentin valmistuksen omaan tehtaaseensa, jonka valmistamisesta yhtiöllä ei ollut kokemusta. Yhtiön tarve oli kehittää edistyksellinen ja kilpailukykyä parantava valmistuslinjasto, jossa yhdistyisi komponentin erinomaisen laadun varmistaminen ja tehokas läpimeno.

Ratkaisumme

Suunnittelimme ja toteutimme Valtralle automaatiovalmistuslinjan avaimet käteen -periaatteella. Teimme valmistuslinjasta yksityiskohtaisen ja kattavan konseptisuunnitelman yhdessä asiakkaan kanssa. Laskimme linjastolle valmistumisajan, jonka tehokkuuteen pystyimme sitoutumaan antamalla toteutettavalle ratkaisulle tuottavuustakuun.

Suunnittelun perusteella toteutimme kehittyneen valmistuslinjan hyödyntäen nykyaikaista automaatiotekniikkaa tuotantotehon varmistamiseen. Asiakas sai tasapainoisen ratkaisun, jolla pystyttiin varmistamaan tuotannon tasainen laatu ja yrityksen kilpailukyvyn parantaminen. Pysyimme asiakkaan antamassa tiukassa aikataulussa, reagoimme muutoksiin joustavasti ja saavutimme asetetut tuottavuusvaatimukset täydellisesti sovitun mukaisesti.