Olemme ABB:n Value Provider -kumppani!

 

Vuonna 2019 tuli täyteen viisi vuotta Jucatin ja ABB Oy Roboticsin toimivaa robotiikkayhteistyötä, jonka aikana on suunniteltu ja toimitettu jo useita räätälöityjä robottihitsausasemia ympäri Suomen. Nyt yhteistyö on saanut uuden käänteen, sillä Jucat Oy:stä tuli ABB:n virallinen Value Provider -kumppani.

”Jucat on ABB:lle tärkeä kumppani, joka pystyy tarjoamaan laadukkaita hitsausasemia Suomen lisäksi myös kansainvälisesti, joten näimme että yhteistyön syventämisestä olisi arvoa molemmille osapuolille.” kertoo ABB:n tuotepäällikkö Pasi Kukkonen. ”Valikoimme yhteistyökumppanit hyvin tarkasti ja näimme, että Jucat täyttää hyvin tarvittavat vaatimuskriteerit.” jatkaa Pasi Kukkonen.

”Yhteistyömme ABB:n kanssa on ollut meille tärkeää ja erittäin toimivaa. On ilo lähteä syventämään yhteistyötä jatkossa entisestään.” kommentoi Jucat Oy:n toimitusjohtaja Jukka Rintala.

 

Robotiikkaratkaisuihin korkeatasoista osaamista

ABB:n Value Provider -kumppanuus on kansainvälinen ohjelma, joka on merkittävä tunnustus laadukasta liiketoimintaa harjoittaville yrityksille. Kumppanuusohjelman myötä ABB pystyy tarjoamaan työkaluja, tukea ja osaamista kumppaneilleen heidän toimintansa kehittämiseksi.

”Tavoitteena tämänkaltaisessa yhteistyössä on se, että tieto ja osaaminen kulkevat tehokkaammin yritysten välillä, jolloin pystymme yhteistyössä kehittämään mahdollisimman laadukkaita ratkaisuja asiakkaille.” toteaa Pasi Kukkonen.

 

Tukea kansainvälistymiseen

Yhteistyön myötä Jucatin maantieteellinen kattavuus kasvaa, jonka lisäksi toimitukset ja huollot myös kansainvälisesti onnistuvat tehokkaammin ABB:n kautta. ”Aikaisemmin yksi haaste kansainvälistymisessä on ollut monipuolisten huoltotoimenpiteiden mahdollistaminen asiakkaille ulkomailla. ABB:lla on toimipisteitä ja laadukasta osaamista kaikkialla maailmassa, joten yhteistyön myötä huollot onnistuvat jatkossa ABB:n toimipisteissä.” kertoo Jukka Rintala.

Täältä voit lukea lisää siitä, millaisia robottiasemia Jucat Oy ja ABB Oy Robotics ovat viiden vuoden aikana toimittaneet.

ABB

ABB on johtava teknologian edelläkävijä, jolla on kattava tarjonta teollisuuden digitalisaatioon. ABB:n innovointi on jatkunut yli 130 vuoden ajan, ja olemme tänään digitaalisten teollisuudenalojen johtava toimija. ABB:llä on neljä asiakaskeskeistä globaalisti johtavaa liiketoimintaa: Electrification, Industrial Automation, Motion ja Robotics & Discrete Automation. Liiketoimintoja tukee yhteinen, digitaalinen ABB Ability™ -alusta. ABB toimii yli 100 maassa ja työllistää noin 147 000 henkilöä.

JUCAT

JUCAT tarjoaa tuotteita ja palveluita tuotannon tehostamiseen ja kehittämiseen valmistavan teknologiateollisuuden yrityksille. Palveluiden tavoitteena on parantaa asiakkaiden kilpailukykyä, tuottavuutta, laatua, ergonomiaa ja turvallisuutta.