Pyörityslaitteella 30 % tuottavuutta turvallisesti

Pyörityslaitteella 30 % tuottavuutta turvallisesti

Etenkin valmistavassa teollisuudessa ja konepajateollisuudessa työskenteleville henkilöille pelkällä nosturilla tehdyt nostot ja käännöt ovat varmasti tuttuja. Tällaiset menetelmät ovat yleisesti ottaen riskialttiita ja jopa haitallisia työntekijän terveydelle.

Pyörityslaite on turvallisempi ja tuottavampi vaihtoehto perinteisille menetelmille. Kun työstettävä kappale kiinnitetään pyörityslaitteeseen, sitä voidaan vaivattomasti kääntää aina työn edetessä. Pyörityslaitteen logiikkaohjausjärjestelmän ansiosta työ voidaan keskeyttää ja jatkaa myöhemmin täysin samasta pisteestä ilman, että työn laatu kärsii. Myös saumojen hitsaus onnistuu pyörityslaitteella tehokkaasti, kun hitsausasento saadaan jalkoasentoon.

Valmistamiemme pyörityslaitteiden tekniset ominaisuudet takaavat työntekijän turvallisuuden ja ergonomian. Ominaisuuksia, joita laitteistamme löytyy ovat mm. proportionaaliventtiilit nostoihin ja laskuihin, tarkka laserseuranta ja suurten nostokilojen lisäksi suuri pyöritysmomentti, jotka kaikki ovat tärkeitä lisiä työturvallisuuteen. Palveluumme kuuluu myös laitteiden huolellinen testaus, jossa testataan mm. maksimimassat ja -momentit ja varmistetaan laitteen turvallisuus ja ergonomia. Kun työergonomia paranee, luonnollisesti myös tuottavuus kasvaa: jopa 30 %.

Pyörityslaitteet räätälöidään aina asiakkaan tarpeisiin, ja ne on myös helppo yhdistää erilaisiin järjestelmiin, kuten robottiin. Jyväskyläläinen Valmet toimittaa kartonki-, pehmopaperi- ja paperikoneita ja -laitteita sekä koneuudistuksia kartonki-, pehmopaperi- ja paperiteollisuudelle. Valmetilla oli tarve lisätä valmistukseen ergonomiaa, tuottavuutta ja turvallisuutta. Toteutimme heille ratkaisuna eri kokoluokille ja tuoteperheille omat pyörityslaitteet, joissa huomiota kiinnitettiin erityisesti laitteiden tekniseen tasoon, joka mahdollisti turvallisen ja ergonomisen työympäristön.

> Etusivulle