Jucat

Jucat on vuonna 2001 perustettu eteläpohjalainen yritys joka tarjoaa innovatiivisia palveluita tuotannon tehostamiseen ja kehittämiseen valmistavan teknologiateollisuuden yrityksille. Tarjoamme tuotannon tehostamiseen:

  • konseptisuunnittelua ja valmistuslinjoja
  • tuotannon automatisoinnin ja robotisoinnin ratkaisuja
  • laitteita
  • erilaisia tukipalveluita.

Kokonaisvaltainen palveluntarjontamme tuottaa asiakkaillemme lisäarvoa paremman kilpailukyvyn, tuottavuuden, laadun, ergonomian ja turvallisuuden muodossa. Tavoitteenamme on olla asiakkaallemme tuotannon pitkäaikainen ja luotettava kehityskumppani, joka vastaa asiakkaan kaikkiin kehitystarpeisiin investoinnin koko elinkaaren ajan. Edistyksellisen ja tehokkaan suunnittelu- ja tuotantoprosessimme ansioista otamme täyden vastuun ratkaisuistamme ja annamme niille tuottavuustakuun.

Varmistamme, että projektimme valmistuu aikataulun mukaisesti ja että ne vastaavat asiakkaan tarpeita, tavoitteita ja laatuvaatimuksia. Kokemuksen ja ammattitaitomme ansiosta pystymme tuomaan kaikki teknologian hyödyt heidän tuotantonsa tehostamiseksi. Luotettava ja kattava yhteistyö- ja alihankintaverkosto täydentää palveluntarjontaamme entisestään.

Koulutamme henkilöstöämme ja kehitämme omia prosessejamme jatkuvasti, jotta voimme tarjota yhä laadukkaampaa ja tuottavampaa lisäarvoa asiakkaallemme nyt ja tulevaisuudessa.

Teknologisesti edistykselliset ja modernit tehdas- ja toimistotilamme sijaitsevat Seinäjoella, Etelä-Pohjanmaalla.

VISIOMME

Jucat on toimialallaan halutuin yhteistyökumppani. Toimintamme on kannattavaa ja hallitusti kasvavaa. Toteutamme kokonaisratkaisuja valmistavan teknologiateollisuuden yrityksille niin Suomessa kuin kansainvälisesti. Palveluntarjontamme on alallamme kattavin ja asiakkaillemme eniten lisäarvoa tuottava.